Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, jestem totalnie bez doświadczenia i potrzebuję wesprzeć się Waszą wiedzą. Czy to możliwe, by trawa była nasączana buprenorfiną? Brzmi dla mnie jak absurd ale wiele może mnie w tych tematach zaskoczyć. Mąż kiedyś dużo ćpał, później był na odwyku ale mocno ściemnia ostatnio. Pojawiła się amfa i kodeina. Teraz w testach poza trawą wychodzi nam też bupra i twierdzi że to pewnie z niej, choć nigdy nie słyszał o takim połączeniu. Jest to możliwe? Czy ściemnia?
  • 58 / 11 / 0
Jak dla mnie ściema, po co diler zielonego miałby nasączać swój towar buprą, którą musiałby mieć w plastrach (co jest nie takie znów tanie i średnio dostępne na pewno trudniej zdobyć niż trawę) i robić ekstrakt kompletnie nieopłacalne z punktu widzenia rynku i efektów na potencjalnych klientów (możliwość przedawkowania albo negatywnej reakcji w zależności ile tej bupry miałoby tam być przez osoby nie mające styczności nigdy z opio). Jeśli mąż sam zrobił wyciąg z plastra i tą trawę nią nasączył to może i by zadziałało, ale nie jestem ekspertem więc nie wiem szczerze czy bupra palona działa i wychodzi na testach bo główne jej drogi podania to podjęzykowo, donosowo lub IV. A to razem paliliście tą rzekomą "nasączoną trawę" i wyszła wam na testach czy tylko jemu ?
  • 3647 / 601 / 1
To tylko zbędne zabiegi kosztujące czas, straty itp
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 356 / 71 / 0
a co to za testy byly? czasami w tych na siki pojawiaja sie zupelnie losowe wyniki, nie sa tak dokladne jak na krew pobrana z zyly.
sorry, poeta mi sie wlaczyl.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.