Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Tak jak w tytule. Wychodzilem z klatki wcześniej odbierając porcje herbatki do palenia i gdy wchodzilem do auta podjechali cywilnym i kazali wsiąść i dać to co ogarnalem sobie.
Mam 21 lat nigdy nie karany. Wypuścili mnie po 4h na przysłuchaniu pytal mi sie czy powiem skad to mam i powiedzialem ze wolałbym nie więc spytal czy wpisac ze to znalazlem na co sie zgodzilem ogólnie byli w porzadku mega, żartowali itp Ci sami policjanci pol roku wczesniej przeszukiwali mi auto poniewaz jest charakterystyczne ale nic nie znalezli
Mówili, że raczej umorzy sąd i teraz czekam juz 1,5 miesiaca na wezwanie, ktoś miał juz moze podobną sytuacje?
  • 2 / / 0
prawdopodobnie umożenie bedzie %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich