Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Cześć, krótka historia. Nie było dzisiaj spane (symulanty), wiec na sen zażyłam 4mg bromazanilu ze znikomym skutkiem, więc do tego winko 0.5l.
Regularnie przyjmuję przepisany przez lekarza Ketrel w dawce 12,5mg.
Czy w tej sytacji na zbicie z nóg i twardy sen mogę dodać jakaś dawkę kwetiapiny? Czy koreluje to z benzo?
  • 159 / 12 / 0
Spokojnie możesz wymieszać, ułatwi Tobie zaśniecie, da spokój.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 363 / 6
Kwestiapina nie wchodzi w żadne reakcje krzyżowe z alkoholem, ani z benzo, ani z GBL-em nawet. Walić, sportowe świry!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 389 / 99 / 4
Akurat w przypadku alkoholu polecałbym dozę ostrożności, bo z tego co kojarzę takie połączenie zwiększa ryzyko wystąpienia objawów pozapiramidowych.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.