Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Witam, przychodzę z tym problemem do was, bo moje jelita już płaczą z bólu. Mianowicie pytanie jest takie - jak po ciągu bupry, gdy w końcu odstawisz, spokojnie się wysrać? dwa tygodnie bez wypróżniania się i teraz na kiblu normalnie zaczynam ryczeć z bólu.
  • 184 / 25 / 0
Dużo wody przede wszystkim, 2 litry na raz, powinno już coś pomóc. A skoro mówisz że odstawiasz, to powinno cię zesrać na miejscu, bo jelita wracają do normalnego funkcjonowania. Możesz też spróbować z jakimiś ziołami na trawienie. Mam nadzieję że jakoś ci pomogłem tym postem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.