Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Witam, przychodzę z tym problemem do was, bo moje jelita już płaczą z bólu. Mianowicie pytanie jest takie - jak po ciągu bupry, gdy w końcu odstawisz, spokojnie się wysrać? dwa tygodnie bez wypróżniania się i teraz na kiblu normalnie zaczynam ryczeć z bólu.
  • 184 / 25 / 0
Dużo wody przede wszystkim, 2 litry na raz, powinno już coś pomóc. A skoro mówisz że odstawiasz, to powinno cię zesrać na miejscu, bo jelita wracają do normalnego funkcjonowania. Możesz też spróbować z jakimiś ziołami na trawienie. Mam nadzieję że jakoś ci pomogłem tym postem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.