To jest ostatni filmik na którym widzimy pana Majora po NITRO. Co sądzicie o tym Ćpunie- Internetowym celebrycie który siedzi na garnuszku pana Kononowicza . I wgl tym całym ich Uniwersum ?? Mi nie jest w żaden sposób tych ludzi szkoda bo były próby wyprowadzenia ich na prostą ale jest to niemożliwe. W skutek czego są zasypywani darami które potem opychają żeby mieć realny hajs. Plus coś tam skapuje z jutuby i jak widać na załączonym filmiku - posiadanie hajsu tym Panom nie służy. Generuje masę komicznych sytuacji ale ostatecznie jeden i drugi odjedzie. Pan Konon z przeżarcia tym wszystkim co mu nasłali ( nie żartuję . Teraz leży i się ledwo rusza ) a drugi z przećpania.
Szkoda chłopa, ale na własne życzenie ;dd A ja kiedyś się zastanawiałem co mu jest, i koniec końców myślałem że najebany po jakimś mózgo trzepie.
W każdym razie w tym temacie tak naprawdę nie chodzi o Majora. To jest jeden z główny działów który przeglądają WSZYSCY użytkownicy , nawet Ci którzy są na początku swojej "ćpuńskiej " drogi . Zależy mi po prostu żeby ludzie to zobaczyli do czego prowadzi używanie inhalantów. Gdyż filmik ten wyraża więcej niż 1000 słów ; )
Ale jaki szczęśliwy w porównaniu do bycia na trzeźwo. Wzrok nieskalany żadnymi troskami, czyste szczęście. Momentami to gada lepiej niż na tych swoich filmikach co psznie je
Ale czy już jednorazowy nitrotrip niszczy nieodwracalnie mózg?
A z tymi inhalantami to w sumie może być prawda. Początkujący użytkownik substancji psychoaktywnych spragniony wrażeń przeczyta o wszystkim, co łatwo dostępne. Zwłaszcza kiedy nie ma zbytnio jak ogarnąć baki czy innych proszków, chociaż to też nie jest regułą. Niektórzy po prostu zaczynając przygodę chcą próbować wszystkiego
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.