Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 50 / 8 / 0
Dobry, tak jak wyżej, chciałbym się dowiedzieć jaka substancja najłatwiej mnie pozbawi emocji i/lub je spłyci? W życiu jadłem parę neuroleptyków przez dłuższy lub krótszy okres czasu i chyba w nie najlepiej strzelać? Brałem kwetiapine, arypiprazol, chloroprotiksen, olanzapine i haloperidol (ale to ostatnie tylko doraźnie na oddziale). Z czym uderzać do magika?
smile junkie
  • 2198 / 716 / 0
SSRI, ewentualnie benzo. Tak nieodwracalnie to długi ciąg na fecie lub opio.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 356 / 127 / 3
SSRI skutecznie ale odwracalnie.

Niektórzy marzą o takim stanie.
  • 2392 / 664 / 0
Ewidenntie SSRI. Ja po paru miesiącach na mixie Sertalina rano + Mirtazapina wieczorem. Nie czułem absolutnie nic. Ani depresji ani pozytywnych emocji. czułem się jak maszyna jak robot jak bym w jakiejś kuli szklanej był. Aż mi się myśli żeby się okaleczać pojawiły ale nie żeby se coś zrobić tylko po to żeby cokolwiek poczuć. Także powodzenia ;)
  • 1223 / 487 / 0
tak jak wyżej polecają,ssri,najlepiej paroksetyna,lub sertralina, ja bym do tego dołożył jeszcze jakiś neuroleptyk,i będziesz miał emocje drewnianego kołka.
  • 2392 / 664 / 0
A po Co Ci to ?? Taki stan to równia pochyła na sznur. Moim skromnym zdaniem już lepiej wjebać się w benzo i jakoś żyć. Bo jakby nie patrzeć spłycenie emocji na benzo wynika z bomby która sprawia że jakoś się zyje póki są benzo. SSRI naprawdę działają selektywnie nie dają Ci żadnej "fazy" one prostu wyłączają emocje w mózgu kompletnie. No ale może ktoś lubi taki stan. mogli by wtedy zarżnąc kogoś siekierą obok mnie a po mnie by to spłynęło - Na wojnie przydatne w połączeniu z amfą ;)
  • 2814 / 369 / 0
Niestety mam wrażenie ze mam taki stan ale nie do końca.. czasami emocje się udzielają i to za bardzo i właśnie w takim momencie by przydało się coś aby nagle stłumić emocję.. ktoś coś proponuje ?
  • 779 / 51 / 1
Jak na moje, zdecydowanie arszenik leki psychotropowe. Ale nawet one nie wyłączają wszystkich emocji, przynajmniej ja nie znam takiego stacka.
Wystarczająca ilość benzo, ^i stracisz poczucie życia.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2020 przez KarmiKlasik, łącznie zmieniany 1 raz.
Promienna Pregabalina– bogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1223 / 487 / 0
29 sierpnia 2020Mordarg pisze:
A po Co Ci to ?? Taki stan to równia pochyła na sznur. Moim skromnym zdaniem już lepiej wjebać się w benzo i jakoś żyć. Bo jakby nie patrzeć spłycenie emocji na benzo wynika z bomby która sprawia że jakoś się zyje póki są benzo. SSRI naprawdę działają selektywnie nie dają Ci żadnej "fazy" one prostu wyłączają emocje w mózgu kompletnie. No ale może ktoś lubi taki stan. mogli by wtedy zarżnąc kogoś siekierą obok mnie a po mnie by to spłynęło - Na wojnie przydatne w połączeniu z amfą ;)
może koleś lubi taki stan,a co do tego sznura,to do popełnienia samobójstwa skłaniają ludzi zazwyczaj gwałtowne emocje, a nie ich brak,chyba,mogę się mylić.
  • 1067 / 206 / 0
Podczas ciągu 3mmc miałem totalnie wyjebane na wszystkich, wszystko i samego siebie. Więc ketony.
Edit a może to był bliski kontakt z zimną stalą? :strzykawka:
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.