Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Są dobre do pochillowania zamulania i są w miarę wydajne?
Poleci ktoś coś?
Powód: poprawiono brzmienie tematu
Ogólnie dobrym wyznacznikiem tego, jak bardzo kanna usypia jest dawka aktywna – im niższa, tym bardziej stymuluje.
Czyli to, co jest na rynku obecnie.
MDMB i inne. W ciągu, to tylko paliłem leżąc cały czas na łóżku i spałem.
Bo w sumie w łóżku było najlepiej.
Jak się obudziłem, to spać nie mogłem, to musiałem bucha zajebać.
Od razu robiło się tak pluszowo i mogłem zasnąć.
Zajebiście zwarzywiają.
Trafiłem przynajmniej raz na taką maczanę, po zażyciu której w ciągu kilku sekund traciłem przytomność i padałem czy to na podłogę, czy zasypiałem w fotelu i po jakimś czasie budziłem się trzymając jeszcze lufę w ręku. Nie mam pojęcia co to mogło być.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.