Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam,
Po ciągu amfetaminowo/kryształowym dostałem bólu głowy w okolicach brwi po lewej stronie - ból występuje tylko w przypadku kiedy zaciągam powietrze nosem. Dostałem steryd i wodę morską i tylko chwilowo pomaga. Ktoś wie co to może być?
  • 18 / 3 / 0
Na tak zadane pytanie nikt Ci nie odpowie ze 100% skutecznością. Wincyj szczegółów, od kogo sterydy? rodzinny czy laryngolog? jakieś badania? Jak tylko rodzinny, to laryngolog moim zdaniem w pierwszej kolejności.

Moje osobiste zdanie na ten temat, ale zaznaczam że nie posiadam wiedzy medycznej, ale co nieco tam lubię poczytać: Temu laryngologo bo mi to wygląda na to że zatoki dostały po dupie.

Abstynencja + zapisane leki, a do tego spróbuj Jala Neti. Polskie Towarzystwo Walki z Mukowiscydozą ma krótki tutorial jak to się robi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.