Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Pewnie to pytanie wyda wam się w chuj głupie, ale muszę je zadać.
Mam zamiar nabyc coś co nazywa się -
5F-MDMB-2201 - jest to w prochu i moje pytanie dotyczy "konsumpcji" (?)
Mogę ten proch rozpuścić w wodzie i namoczyć np Tyton?
Czy zażywa się to w jakiś inny sposób?
Jak to dawkowac? Jeśli rozpuszcza się w wodzie to w jakich proporcjach?
jak-zrobic-maczanke-howto-t38469.html
Warn za planowanie podania narkotyków przypadkowej osobie, podstawa - IV. §2. Nie ma miejsca na tym forum na takie idiotyczne pomysły. - KA
I imo to bym tego nie robił. Są dużo bezpieczniejsze "sposoby". Ale nie kurwa fluorowa czymka czmika japierdole
Co w przypadku jeśli on okaże się nadwrażliwy na ten typ związków? Co jeśli bierze leki które wejdą w interakcję?
Pamiętaj że bycie idiotą wcale nie obliguje cię do wcielania tak idiotycznych pomysłów w życie.
Szczerze mówiąc w chuju mam co z nim będzie, i mogę was zapewnić że jeśli byście go poznali to sami chcielibyście mu coś takiegonodjebac
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.