Ja zazwyczaj gierzę albo idę się przejść na miasto. Ale chętnie dowiem się co reszta z Was robi, może znajdzie się coś ciekawego, a poza tym temat się przyda.
Pozdrawiam
- spacer w jakieś ładne miejsce, najlepiej jak się jeszcze ma fajki, dobrze się one komponują z działaniem opioidowym
- słuchanie dobrej muzyki i leżenie w łóżeczku z kubkiem melisy w ręku to opcja na wygrzanie totalne, szczególnie w zimie lubię
- oglądanie świetnych filmów, seriali, tylko później nie zawsze pamiętam, co się tam działo, bo nierzadko zdarza się nodd
- bardzo lubię też po opiatach podróżować, jak muszę gdzieś jechać pół dnia (przy czym nie mam tutaj na myśli samodzielnego prowadzenia auta), to na fazie jest to dziesięć razy przyjemniejsze no i czas się nie dłuży
- czasem mam po opiatach nawet ochotę na coś produktywnego, jak sprzątanko wszystkich najbrudniejszych zakamarków domu czy malowanie ścian, lub wycieczkę do galerii handlowej po jakieś ciuchy i takie tam, na trzeźwo nie przepadam za tym
Unikam za to załatwiania ważnych spraw, czy planowania przyszłości, kiedy jestem nawalona.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
09 kwietnia 2020badzingla pisze: - bardzo lubię też po opiatach podróżować, jak muszę gdzieś jechać pół dnia (przy czym nie mam tutaj na myśli samodzielnego prowadzenia auta), to na fazie jest to dziesięć razy przyjemniejsze no i czas się nie dłuży
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.