W zasadzie to jakos bardzo sie nie obawiam niczego, ale tak z ciekawosci zaloze temat, sie spytam.
Jakim sposobem niby mieliby cokolwiek w Twojej sprawie "rozeznać"? Przyszli z planem, historią o złodzieju i nadzieją, że w zamian za to z miejsca przyznasz się do planowanej uprawy? : D
Psy raczej takich podchodów nie robią, tylko wbijają na pewniaka.
PS - dlaczego musiałeś wpisać w tytule przelewu NASIONAMJ??? Taki był wymóg sklepu? Przecież to jest tak... (tu nie mogę znaleźć słowa), że aż nie mogę uwierzyć.
ok, zakladajc ze to byla policja, watpie by chodzio o Ciebie, bo to raczej oczywiste, ze po takiej akcji masz czas wszystko posprzatac, wiec troche to malo logiczne jak dla mnie. chyba, ze trafiles na ostatnich idiotow, to ja w takim razie nie wiem kto ich do tej policji przyjal.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.