Istnieję do kupienia (legalnie) na terenie Polski jakieś zioła/susze, po których występują jakieś halucynacje? Tzn. wiem, że istnieć istnieją, ale chodzi mi o takie, które pokruszone bez problemu można waporyzować (coś w przedziale 100-210 stopni). Nie zależy mi aż tak, żeby była faza jak po kwasach, że wszystko staje się inne, ale żeby chociaż zauważalnie była różnica, jakieś inne kolorki, wzroki itp. itd.
Jest też coś nie do wapo tylko do... wdychania. olejki-eteryczne-wady-zalety-spostrzezenia-t65994.html
https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... ts&t=50745
Tylko wizuali raczej nie będzie, ale zmiana myślenia już jak najbardziej.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Niby jakie są jeszcze legalne zioła które działaja niemal tylko przy waporyzacji?
Do rózowego Lotosu waporyzer fenix mini będzie ok? Czy jednak trochę będzie męczenia i potrzeba waporyzer o większej pojemnośći?
Ps. Od siebie dodam ,że super sprawą jest waleriana, doskonały usypiacz
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.