Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
czy znajde sklep z innymi syntetycznymi kannabinoidami niż 5F-MDMB-2201, 4F-ADB czy 5F-ADB?
Co z obecnych kanna jest najbardziej podobne do mj? co nie wali w czerep sierpowym tylko daje w miare przyjemna ddlugo trwajaca fazke?
Szukam czegoś mj like. nie chce zadnego mózgotrzepa tak jak wyżej wymienione.
W sieci masa scamu i nie mogę nic sensownego znaleźć, czasy sie pozmieniały.
Jestem tu nowy mam nadzieje, ze trafilem w dobry dział
Prosze o wyrozumiałosc
cya

Doprecyzowałam tytuł. taurinnn
  • 297 / 30 / 0
Podobno grupa sgt jest mocno chillowa i mj-like.
Spoiler:
  • 2714 / 513 / 0
Nie ma już takich kanna.
Najbardziej marihuanopodobne były w roku 2008 i 9, teraz już nic takiego (ani nawet chociaż podobnego) nie znajdziesz. Teraz są jedynie kanna przypominające w działaniu dysocjanty, w tym typowe mózgotrzepy po których dostajesz młotkiem w głowę, a następnie budzisz się na SORze.
Nie warto się w to bawić, szkoda zdrowia - zarówno w aspekcie psychicznym jak i fizycznym.

W złą stronę to poszło, wszystko zaczęło się pierdolić mniej więcej od pojawienia się AM-2201 na rynku (2011 rok chyba?), które wtedy uważane było za turbo mocne. Teraz dobrze już wiemy, że AMka była niesamowicie bezpiecznym i lajtowym kanna w porównaniu do aktualnej generacji, mimo, że też była mózgotrzepem %-D Taka mała dywagacja z mojej strony.

PS. jeśli tak bardzo Ci zależy powinieneś zrobić research na temat różnych JWH starszych generacji, aczkolwiek dostać je jest bardzo ciężko - z wysyłką z Polski na pewno nie znajdziesz, a i w wielu innych krajach też są nielegalne.
Aha - w rozsądnych dawkach z takich 'nowszych' syntetycznych kannabinoidów mj-like było BB-22 oraz AKB-48, moim skromnym zdaniem oczywiście. Również obecnie nielegalne w naszym kraju.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 420 / 43 / 0
25 września 2019NickInnyNizWszedzie pisze:
Podobno grupa sgt jest mocno chillowa i mj-like.
Testowałem różne z tej rodziny i mogę zgodzić się z tym stwierdzeniem. Przy wapowaniu sgt-151 najlepszą proporcją było 1:60-80. Natomiast nierozcieńczony 1:15 był już bardzo mocno dysocjacyjny. Na kwasie (250mcg) dwa buchy zapewniły mi dysocjację ala salvia. Normalnie na co dzień było to bardzo mocne stężenie, także należy uważać. Oralnie przedziały 35-55 mg robiły robotę jak ciastka z mj gdzie 35 to słabe/graniczne, a 55 bardzo mocne.
Tak czy siak nikomu nie polecam. Granica kontroli zaciera się sama. Zwłaszcza przy efajkach.

edit. Myślę, że i 5f/4f-ADB przy proporcji ok 1:100 będzie lekko mj-like. Wszystko jest kwestią dawki. MDMB-Chminaca w dawce 2mg oral zrobiło mnie jak potężne ciastko na około 9 godzin. Bardzo przypominała marihuanę i to nie tylko moja opinia.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
łłłooooooostatnie takie like mj kanna ot bylo thj019/2201 kazde inne uwala mnietypowo aby tylko spac.
5fADB robi mi sieczke w glowie. SGT znowu nie daje mi nic innego tylko zrec/srac/spac.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.