"The newest member of the 2C-B family, BOH-2C-B is said to be most similar to BK-2C-B, results so far are proving to be extremely promising,
but more research is needed to find conculsive data on this fascinating compound. 50mg is a standard amount to initate your experiment."
więc nie bój się fal
---------------------
Jeśli ktoś ciekaw jak to wygląda: https://neurogroove.info/trip/bohb-czyl ... yciem-robi
Świetna rzecz. Bardzo hmmm... odświeżająca jeśli mogę to tak nazwać. W sumie tytuł mógłby też być "Psychodeliczne załamanie psychiczne"
Opisana całość doświadczenia jest - doszedłem do tego po małym riserczu- typowa dla tego związku.
Scalono. taurinnn
15 października 2020DelicSajko pisze: Jedynie reddit z tego co wiem. Dupy nie urywa dlatego mało znana.
BOHB
BOH-2C-B
Technical Information
Formal Name
α-(aminomethyl)-4-bromo-2,5-dimethoxy-benzenemethanol, monohydrochloride
CAS Number
807631-10-3
Molecular Formula
C10H14BrNO3 • HCl
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
21 września 2019astralsurfer pisze: Być może dodam przy najbliższym zamówieniu ale wolałbym wiedzieć przynajmniej jakie są progi dawkowania. Jeśli podobne do BK-2C-B to uznam trochę za skuchę.
40/60 mg normalnie 60/70 mocno
75+ bardzo mocno
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.