Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nowy być i pytanie mieć.

Co się dzieje po złapaniu przez policje, w kolejce na obiekt imprezy z narkotykami? Wchodzę zupełnie trzeźwy itp przy sobie skitrane 5/10 emek i do 5g zielonego. Zupełnie do użytku własnego. W domu nic więcej.

Zostanę wpuszczony na imprezę po przeszukaniu i konfiskacji dragsów ? Zamkną 24h? Co mi grozi? Jak się bronić, na co zwracać uwagę i jak uważać na dogsy policyjne?
  • 12680 / 2455 / 0
Wpuszczony na imprezę po konfiskacie dragów? Pytasz poważnie?? %-D
  • 2104 / 467 / 37
Przy złapaniu z 5-10 dropsami i 5 gramami trawy wylądujesz w nagłówku artykułu na onecie „młody imprezowicz złapany z arsenałem narkotyków”. Jak znam życie to żaden policjant/prokurator nie zakwalifikuje tego jako ilość na własny użytek. Skończy się raczej na zawiasach, ale nie ma szans na umorzenie ze względu na znikomą szkodliwość społeczną. O festiwalu również możesz zapomnieć.
Lubisz koks?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.