twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 35 / / 0
Elko. Mam problem z ostatnią rośliną (automat) z obecnego indoora. Ale od początku. Miałem 4 mazary, 3 doszły normalnie w podobnym czasie - preflowery w 90% brązowe, mleczne trichomy, ładnie spuchnięte topy, no ideał. Ostatnia rośliną jedną coś nie chce współpracować na ostatnim etapie. Tez fajnie spuchła, liście już praktycznie straciła, w niektórych miejscach zaczęła robić się jakby fioletowa, preflowery w 50% białe, a to już jej 15,5 tygodnia życia. Co prawda na wegu była tydzień dłużej od pozostałych, ale tamte ściąłem już 2,5 tyg temu [emoji848] na załączonych zdjęciach zobaczycie, że plant już się przewraca pod ciężarem topów. Nigdy czegoś takiego nie przerabiałem stąd pytanie do Was, co robić? Ciachać ją, czy jeszcze czekać? Nie chcę trzymać za długo bo boje się że może wydać się pleśń, ale z drugiej strony jak ma jeszcze nabrać na mocy to szkoda... HELP.
IMG_20190713_134447.jpeg
IMG_20190713_134438.jpeg
IMG_20190713_134500.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czasami człowiek odnajdzie szczęście tylko naćpawszy się grupowo.

...ukłon w stronę ludzi dzięki którym świat da się lubić...
  • 12436 / 2419 / 0
Dopiero teraz znalazłem temat. Ja bym kierował się barwą trichomów. Pręciki czasem odbiegają kolorami od tego, co zazwyczaj się widzi. U mnie np krzak wypuszcza różowe.
Pewnie już ścięta, tak? : )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".