Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Czy ktoś może interesował się zależnością między potasem we krwi a braniem Tramalu?
Mój własny research nie wskazał zależności, ale może się mylę?
Już dwa razy dostałam tachykardii. USG w porządku, w EKG mała tachykardia, we krwi mało potasu.
Poza tym, ze serce chce wyskoczyć z klatki piersiowej to wszystko super.
Wiem, że jednym z efektów ubocznych mogą być zaburzenia układu krążenia ale tu ewidentnie lekarz wskazał potas jako winowajcę (norma jest chyba 4,5 a ja miałam 3,0!!).
Dodam, że przyznałam mu się do brania tabletek.
Wszystko w czasie ciągu na trampku ofc
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Ja od tego czasu suplementuje się potasem.
Aczkolwiek skłaniam się raczej ku opcji, że to jakaś właściwość organizmu, którą tramal mógł wydobyć.
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe