Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Czy ktoś może interesował się zależnością między potasem we krwi a braniem Tramalu?
Mój własny research nie wskazał zależności, ale może się mylę?
Już dwa razy dostałam tachykardii. USG w porządku, w EKG mała tachykardia, we krwi mało potasu.
Poza tym, ze serce chce wyskoczyć z klatki piersiowej to wszystko super.
Wiem, że jednym z efektów ubocznych mogą być zaburzenia układu krążenia ale tu ewidentnie lekarz wskazał potas jako winowajcę (norma jest chyba 4,5 a ja miałam 3,0!!).
Dodam, że przyznałam mu się do brania tabletek.
Wszystko w czasie ciągu na trampku ofc
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Ja od tego czasu suplementuje się potasem.
Aczkolwiek skłaniam się raczej ku opcji, że to jakaś właściwość organizmu, którą tramal mógł wydobyć.
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.