40cm dlug
40cm szer.
100cm wys.
Planuje posadzic w nim 2 automaty, moje pytania to:
1.Jakie odmiany wybrac aby plon byl w miare satysfakcjonujacy i szedl w parze z mocą (To moja pierwsza uprawa dlatego skun musi byc tez prosty w "Obsludze".
2. Jakiej lampy potrzebuje, Box bedzie na strychu, teraz jest tam troche za niska temperatura na krzaka wiec lampa musi troche grzać.
3. Jakie wentylacje mam wybrać. Musze postawic na bardzo cichą prace.
2. Zawsze polecam LEDy (raz więcej wydasz, potem na rachunkach Ci się zwróci + nie ma opcji przypalenia krzaka), ale jeśli zależy Ci na tym, żeby lampa dołożyła od siebie trochę ciepła jesteś skazany na HPSy. Box jest mały, więc zbyt dużej mocy nie potrzebujesz.
3. Lepiej niech ktoś inny się wypowie.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.