...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam Wszystkich na forum jako nowy user!)Chciałabym się zapytać jaka jest skuteczność leczenia,warunki i atmosfera na oddziale podwójnej diagnozy w Czarnym Borze.Pytam, ponieważ nigdzie nie ma na ten temat informacji.Dzwonilam nawet do Czarnego Boru,a tam nie chcą mi nic powiedziec.Chodzi mi o diagnozę schizofrenia plus narkotyki.Chodzi mi o terapię srednioterminowa mąx.70dni jak to w Borze.Jaki jest tam regulamin i zajęcia.Bede bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam serdecznie.Ps.Patrzylam w wyszukiwarce,ale wątku o takim tytule brak. :trucizna: :halu:
  • 182 / 34 / 0
  • 3 / / 0
Zapomnij kółeczko ze z podwójną diagnoza i z narkotykowym uzależnieniem gdziekolwiek znajdziesz krotkoterminowa terapię one są dla meczów podstawa jest alkohol. Z tego co wiem w białym borze z podwójną diagnoza depresja plus marihuana to było 18msc minimum
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.