...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam Wszystkich na forum jako nowy user!)Chciałabym się zapytać jaka jest skuteczność leczenia,warunki i atmosfera na oddziale podwójnej diagnozy w Czarnym Borze.Pytam, ponieważ nigdzie nie ma na ten temat informacji.Dzwonilam nawet do Czarnego Boru,a tam nie chcą mi nic powiedziec.Chodzi mi o diagnozę schizofrenia plus narkotyki.Chodzi mi o terapię srednioterminowa mąx.70dni jak to w Borze.Jaki jest tam regulamin i zajęcia.Bede bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam serdecznie.Ps.Patrzylam w wyszukiwarce,ale wątku o takim tytule brak. :trucizna: :halu:
  • 182 / 34 / 0
  • 3 / / 0
Zapomnij kółeczko ze z podwójną diagnoza i z narkotykowym uzależnieniem gdziekolwiek znajdziesz krotkoterminowa terapię one są dla meczów podstawa jest alkohol. Z tego co wiem w białym borze z podwójną diagnoza depresja plus marihuana to było 18msc minimum
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.