ODPOWIEDZ
  • 144 / 8 / 0
Witam. Jestem nowy w temacie. Przepraszam, że wrzuciłem to tutaj, ale chyba nie ma do tego odpowiedniego tematu. Mam 2 lampy. Jakiego rodzaju jest ta okrągła i ta prostokątna? :D Z góry dzięki! Nie mogę wstawić zdj (chyba za wysoka rozdzielczość), to podsyłam link: https://photos.app.goo.gl/1Wr2sUQhSgGy8aMg6
  • 377 / 42 / 0
Ta prostokatna to halogen 150w odrazu usmazysz krzaki a ta druga tuba to jakies archeo do niczego nie przydatne. Obie do wyjebania chyba ze bedziesz robil remont :D
  • 144 / 8 / 0
Poleciłbyś żarówkę do uprawy 10x Auto AK 2.0? Planuję zrobić boxa 1.1m x 1.1m x 1.5m. Planuję kupić tanią używaną HPS 400W i wsadzić nową żarówkę Osram/Philips.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.