ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Cześć, planuje spróbować wykonać growboxa z kilku obudów komputerowych. Wykonaniem się narazię nie martwię bo wiem że raczej uda się je połączyć aczkolwiek ciekawi mnie sprawa np:
1) Czy rośliny będą mogły rosnąć wszerz a nie wzdłuż, bardzo dużo straci się przy wypuszczaniu owoców?
2) Folia samochodowa na przednią szybę jako "wyściółka" GB'a będzie odpowiednia?
3) Czy w ogole cały ten proces ma sens jakikolwiek, domyślam się że może być ciężko, ale kto jak nie my... ;)
4) Jaka jest najlepsza odmiana do maałych powierzchni rozrostu, odwdzięczająca się wyglądem i mocą..?

Dzięki z góry za odpowiedź, jestem otwarty na jakiekolwiek rady odnośnie tego procesu, moje pierwsze spotkanie z florystyką i jej uprawianiem... ;)
  • 1001 / 99 / 0
Bierz najwiekszą obudowe, jako " wysciółka " mylar. Kupisz bez problemu.
Ma sens - nawet jak dobrze zaplanujesz to masz srednio 1g z 1watta ?? moge sie mylic, sprawdz forum # tam biją rekordy.

Nie bierz automatów do boxa - zwykła, najzwyklejsza odmiana - trenujesz ją , ( SoG , Scrog ) dbasz, palisz naprawde dobre zioło.

Chcesz pod HPSem czy LEDy ??
[H]R Crew
ODPOWIEDZ
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.