Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej ! Choruje na zakrzepice żylną, biorę leki rozrzedzajace krew i chce wziąć MDMA, zastanawiam się czy jest to dla mnie mega niebezpieczne czy jednak mogę spróbowac. Poza tym jestem zdrowy, nie bedzie to moj pierwszy raz, jednak nie bralem beda chorym. Czy tabletka podraznia błone śluzowa żołądka ???
Pozdr
  • 1545 / 1586 / 0
chorujesz na zakrzepice zylna, a tak poza tym to jestes zdrowy ? to nielogiczne. z zakrzepica nie ma zartow, odpusc sobie cpanie.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 245 / 0
Jakie ćpanie pisze raptem o jednorazowym zarzuceniu MDA, jak chcesz to wrzucaj, ale miej świadomość że możesz kipnąć, ewentualnie wylądować w szpitalu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.