1. Mam powiedzieć sędzi, że jestem pod wpływem silnych leków?
2. Czy przełoży rozprawę?
3. Czy skieruje mnie na badanie przez lekarza sądowego?
4. Czy w ogóle proces może się odbyć?
5. Co mam zrobić, jakie zaświadczenie przedłożyć, co zrobić?
Powód: zmieniono tytuł tematu
To czy przełoży to będzie zależało od twojego zachowania, może cię wyśle na badania czy w chwili popełniania czynu byłeś poczytalny.
Aaa odbędzie się, jakiś wyrok musi przecież wydać.
Możesz przedłożyć wszystkie papiery, wypisy od lekarzy odnośnie urazu. To może zadziałać na twoją korzyść ! Pytanie tylko czy miałeś operacje przed popełnieniem czynu zabronionego.
Operację miałem kilka lat temu i poprzez pozostałe mi niepełnosprawności nie mogę nigdzie znaleźć pracy. W medycynie pracy nie chcą mi wystawić zaświadczenie do pracy na otwartym rynku.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.