Poniżej w załączniku wrzucam zdjęcie roślinki, wydaje mi się że zbliża się pora przesadzenia do większej doniczki... ale pewny nie jestem, czy ktoś mógłby ocenić "czy to już?", a jak nie to po czym mam wiedzieć że to jest pora na przesadzenie.
Dodam że to feminizowane autoflo, moja pierwsza roślina, posadziłem bo zawsze chciałem posadzić, mimo że nie pale
EDIT
Sorka coś zrąbałem przy dodawaniu załączników nie mogę ich usunąć :(, a jak próbowałem to mi dodało dwa razy to samo ;/
Ostrzeżenie słowne. Tak samo jak kolega wyżej uprawiam, bo lubie, jest to moje hobby - mało pale więc starcza na dłużej. Więc nie wiem czego się czepiasz. ncdream
Edytowałem i część wywaliłem ale dopiszę, sadzenie może być hobby, teraz przebywam w Holandii i w końcu mogę se posadzić maryśke co pół życia chciałem zrobić. W poliszy też sadziłem bo lubiłem ino mięte, bazylie i egzotiko zjadające muchy.
Może nie uwierzysz ale niektórzy lubią patrzeć jak rodzi się życie z jednego małego ziarenka :P
Nie wkurwiaj się. "kolega" wyżej dostał ostrzeżenie słowne, zanim coś napisze - będzie musiał pomyśleć.
Przesadzaj, odpowiednia pora. Przy przesadzeniu wsadź rośline trochę głębiej , by łodyżka była bardziej przysypana lub na równi, ale ja bym wbił do przykładu patyczek od szaszłyka i delikatnie podwiąż roślinę , żeby się nie złamała.
Poza tym wygląda na zdrową :)
Wielkiego plonu na dilowanie z tego nie będzie - raczej na wymianę / prezent.
Też uważam, że ładnie rośnie.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.