Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Krótkie pytanie. Zamierzam niedługo brać AL-LAD z osobą, która bierze tabletki z sertaliną. Sama biorę escitalopram. Brałyśmy już razem LSD - nic nam złego nie było. Domyślam sie, że i w tym wypadku powinno być okej, ale zawsze lepiej się upewnić. :)
https://hyperreal_upp
  • 1501 / 93 / 2
@Rejwach Zespół serotoninowy.
action movie:gun:
  • 911 / 207 / 1
@stuk co za pierdoły?

Temat wałkowany na forum od lat, użyj wyszukiwarki.
Działanie może być osłabione, nie wiąże się z tym poważne ryzyko.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 5407 / 993 / 0
Mentalnie będzie słabo, wizualnie może być normalnie chociaż AL-LAD nie jest mocny.
Stuk gada głupoty. Myli inhibitory z agoistami 5ht2A( lizery)
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1501 / 93 / 2
@ledzeppelin2
Samo mi przyszło do głowy więc nie rozwinąłem, wpisałem są źródła.AL-LAD nie jest słaby.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.