Gdzie szukać takiej pomocy w Krakowie? Dojazd nie ma znaczenia, zostałem wypisany z oddziału psychiatrycznego ogólnego po wyleczeniu ciągnących się za mną przez pół roku zaburzeń psychotycznych, lekarz zaleca rehabilitację ze względu na to że na przez ostatnie 5 lat żyłem w depresji, ale na oddziale ogólnym rehabilitacyjnym czuję się po prostu źle(oferta zajęciowa do mnie nie trafia i atmosfera jest nie miła).
Dobrze reaguję na leki, działają na mnie aktywizacyjnie, prócz psychoterapii planuję pracę na pół etatu(prace dostanę od ręki), zrównoważoną dietę oraz siłownię.
Jak patrzę po Poradniach Zdrowia Psychicznego to mało które mają w swojej kadrze psychoterapeutów czy w ofercie psychoterapię, dlatego też pytam tutaj, być może ktoś tutaj ma doświadczenie w tych sprawach.
Interesowała by mnie psychoterapia zarówno grupowa jak i indywidualna, długoterminowa.
Życzę powodzenia! Wierzę w Ciebie całym serduszkiem, że uda Ci się z tym wygrać, depresja jest straszna i dobrze o tym sama wiem. Uważaj na siebie, jesteś wielki, że próbujesz żyć normalnie, powodzenia jeszcze raz :)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.