Niektórzy polecają nootropy, ale moim zdaniem ładowanie w siebie kolejnych substancji w taki wypadku jest średnim pomysłem.
Warto też zrobić podstawowe badania lekarskie, krew, mocz, tarczyca. Tylko skonsultuj je potem z lekarzem i stosuj się do jego zaleceń (powiedz też o tym światłowstręcie, bo to może mieć znaczenie).
M-ka wypłukuje Ci serotonine, niszczy neurony itd
Dlatego powinno się to brać w odstępach (najlepiej 3/4 tygodniowych), by organizm się zregenerował.
Sam kiedyś waliłem M-kę codziennie w srogich ilościach i... nie dawała takich pięknych chwil jak na początku, tylko otumianiała.
PO DRUGIE... nie wiem jak u innych u mnie MDMA działało tak, że gdy spożyłem np w trasie autem (nie ja kierowałem) albo gdy oglądałem film w pokoju wieczorem to zamulało, ale identyczna dawka na imprezie klubowej robiła pogrom.
Zrób to co wyżej kolega napisał.
Rób przerwy, sport/aktywność/ruch i w dieta bogata w minerały i witaminy, pełna owoców, warzyw i mięsa :D
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.