Wiem, że jest podobny temat, natomiast dawno nikt w nim nic nie pisał, więc obawiałem się, że nikt nie udzieli mi odpowiedzi. Przechodząc do sedna problemu - 15 lutego moja rodzicielka planuje zrobić mi testy narkotykowe. Byłem spokojny o wynik, ponieważ planuję nic nie zażywać do dnia po testach. Natomiast powiedziano mi, że są to ''specjalne'' (nie wiem, co ma to znaczyć) testy z poradni uzależnień. Zaznaczam - chodzi o testy, nie o oddanie moczu do laboratorium. Mimo że czytałem, iż mefedron i inne stymulanty w moczu utrzymują się krótko (jakies 4-5dni), to jednak trochę się przestraszyłem. Powiedziała mi, że wykrywa nawet 3 tygodnie od ostatniego użycia (nie wiem czy to prawda, nie mówiła konkretnie o stimach tylko ogólnie o wszystkich substancjach). No i teraz pytanie, czy jesli w styczniu brałem 4-5 razy w niedużych dawkach i od teraz nie będę nic brał do 15 lutego, to możliwe, żeby cokolwiek mi wyszło?
Pozdrawiam.
Testy specjalistyczne które się stosuje na odwykach i td są bardzo autentyczne. Wyniki są w 99.9 przypadkach autentyczne tzn nie jest realny błędy wynik przez inne substancje tzn w multi testach wystarczy że zażyjesz lekki na zatoki z pseudoefedryna. już po 2 tabletkach wynik na amfetamine jest pozytywny. A w przypadku specjalistycznych testów taki błąd nie zajdzie. Tak samo w przypadku multitestów beta ketony nie zostaną wykryte. Ale w specjalistycznych testach wyjdą tzn testy są stworozne do wykrycia tej grupy substancji. I na własnym przykładzie pierdolenie że wykryje ci coś po 3 tygodniach to gówno prawda. Nie jest to możliwe nawet z punktu naszego organizmu. Każda substancja jest metabolizowana przez nasz organizm i wydalana wraz z moczem i potem. substancja z krwi znika po około 12h a z moczu i ślinie po 72h oczywiście to jest czas +/- zależy od organizmu ale nie żadne 3 tygodnie ..
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.