Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Cześć, właśnie po 3 latach odstawiłem samodzielnie tramal z 1200 mg - po 50mg co 2-3 tyg w dół - wspomożone Alpro 2-3 mg dziennie + chlorprotixen na sen + Wenofleksyna 225 mg dziennie + tritico + 150 mg na sen + zbawczy baclofen ok 100 mg + Ketanol 150 mg - gruby mix co? Ale polecam. Szczególnie polecam przy odstawianiu opio Ketanol 150 mg o przedłużonym działaniu + dużo baclofenu _+ benzo i naprawdę idzie samemu wyjść/. No nieważne. Udało się był koszmar jest lepiej jestem 8 dzień bez tramca. Prawie nic nie boli do opio nie mam zamiaru po 1,5 roku zajebistej fazy a potem 1,5 roku koszmaru wracać

Obecnie biorę 225 mg Wenofleksyny rano + doraźnie Afobam ok 1,5 mg dZiennie max + Tritico 150 mg na sen wraz z 30 mg Chloroprotixenu. Czasami zarzuce jeszcze 75 mg baclofenu aby po tym tramcu nogi jeszcze doszły do siebie (bo czasami jeszcze troszeczkę tlą) . Mam pytanie mam dostęp do wszystkiego z apteki co polecacie na poprawę nastroju do tego co biorę.

Wenofleksyna + Tritico skutecznie mnie wyleczyło z nerwicy lękowej - zero lęków. Ale mimo brania jej już 2 lata nastroj wciąż marny. Poprawia się przy okazjonalnym użyciu baclofenu ale chce go brać raczej okazjonalnie. Macie pomysły co bym mógł do tego dołożyć (oczywiście poza alko) na poprawę nastroju na codzień??? Nootropy? Może coś z leków?

Będę bardzo wdzięczny za porady.
  • 77 / 11 / 0
Na wyjście z nałogów polecam 5-HTP. Szczególnie, jeśli trzeba pracować. Ja miałem straszny nieogar jak rzuciłem prochy i 5-HTP pozwoliło mi się skupić. Brałem 350mg dziennie rano (7 tabletek 50mg). Dopiero taka dawka działała na mnie pozytywnie. Efekty były rewelacyjne. Mogłem w końcu się skupić na robocie umysłowej ale wydajność fizyczna też się poprawiła. Do tego nie brałem nic innego nawet browca. Czasem przypaliłem (raz w tygodniu) zielska.
  • 3 / / 0
Witam.Jak skutecznie schodzić z 800mg tramal retard , co brać żeby odstawienie w miare łagodnie przejść. Pobieram ponad 2 lata mieszam 100 ze 150 czasami lecą 200. Ogólnie po 2 opakowania 100 i 150 mg miesięcznie .
  • 12434 / 2419 / 0
^
Redukować (brać coraz mniej).
  • 8103 / 906 / 0
Detox szpitalny.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.