Obecnie biorę 225 mg Wenofleksyny rano + doraźnie Afobam ok 1,5 mg dZiennie max + Tritico 150 mg na sen wraz z 30 mg Chloroprotixenu. Czasami zarzuce jeszcze 75 mg baclofenu aby po tym tramcu nogi jeszcze doszły do siebie (bo czasami jeszcze troszeczkę tlą) . Mam pytanie mam dostęp do wszystkiego z apteki co polecacie na poprawę nastroju do tego co biorę.
Wenofleksyna + Tritico skutecznie mnie wyleczyło z nerwicy lękowej - zero lęków. Ale mimo brania jej już 2 lata nastroj wciąż marny. Poprawia się przy okazjonalnym użyciu baclofenu ale chce go brać raczej okazjonalnie. Macie pomysły co bym mógł do tego dołożyć (oczywiście poza alko) na poprawę nastroju na codzień??? Nootropy? Może coś z leków?
Będę bardzo wdzięczny za porady.
Redukować (brać coraz mniej).
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.