Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
Czy 120 kilowy chlop, poczuje coś fajnego po wpiciu ćwiartki vódki 40%?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
Edziek408 pisze:
Czy 120 kilowy chlop, poczuje coś fajnego po wpiciu ćwiartki vódki 40%?
Cz trzeba więcej alko?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 547 / 13 / 0
a co? nie piles nigdy? Ja mam 90 kilka kg i przez caly dzien 0,7 musze wypic- po cwiartce moze humor sie pojawia ale na chwile i trzeba dolac
  • 762 / 38 / 0
ja obaliłem kiedyś z 8harnasi prxez 4/5h przy masie okolo 80 i moglem sączyc wciąż
jednak miałem mocne perturbacje w zoladku i kolejnej dobie zdychalem na sraczu srogo
w mniedzyczasie tam rozpaliksmy grila ze swojskim drobiem xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.