Jeżeli pozwolimy by narkotyki wyniszczyły nas od środka to jak pakt ze śmiercią i oddaniem swojego życia przez uzależnienie od tego ścierwa to jest wielka hańba dla naszego ducha który ma w sobie moc .
Bóg jest w stanie dopomóc i wyjść z tego syfu tak by wewnętrznie czuć się dobrze bez tego stymulującego i toksycznego oraz iluzyjnego uzależnienia który prowadzi nas prosto do ścierwa i być może otchłani ...
Tak na prawdę jeżeli ogarniemy się za życia i zbierzemy w sobie całą siłę i moc by wyjść z tego toksycznego gówna zyskamy nie tylko życie , ale również moc charakteru i mentalności który dla ducha jest bardzo bardzo ważny bo chyba nikt z nas nie chcę być wampirem energetycznym lub zwykłą pijawką kosmiczną tylko chcę być zdrową , silną i ogarnięta istotą i każdy ma taką szansę dopóki tu żyje i Bóg jest w stanie pomóc każdemu z was on wyciąga ludzi z bagna , ale możecie zrobić to też sami nie można pozwolić by to ścierwo zabrało wam życie .
Pij eter, będziesz wielki
szustym platoeu, wiec WIEM"
whisky
ananas (harm red)
17 maja 2017adrian13 pisze: dowody są twarde i niezbite .
Bycie wampirem energetycznym nie jest zle poki jest sie samemu i ma sie narkołyki :) Bog pewnie tez pali jointy w wolnych chwilach bo jak patrzy na dzielo swego stworzenia to witki mu opadaja do podlogi samej.
A nawet jak sie zniszczy dusze narkotykami to mozna isc do dzungli i poprosic o ayahuasce i ona wtedy ciebie oczysci. Nastepnie jakies grzyby albo LSD i znow mozna gadac z Bogiem na temat problemow wlasnego bytu.
17 maja 2017adrian13 pisze: Dusza...
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.