No longer anymore a Narcotic dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
Jezeli jeszcze nie masz skierowania, to sam sie zglos do najbliższego ośrodka! Inaczej będą patrzeć , dużo większa twoja wolność będzie! A jezeli coś w przyszlosci odjebiesz, to bedziesz w lepszym świetle ogladany....Powodzenia!
PS.
A jak chcesz do celi trafic , myślę, ze nie byłes, to powtorzę co usłuszalem , jak sam pytalęm , jak tam się na poczatku zachowac:-) :" nie przejmuj się niczym :-) ! Tam będzie taki byk -rozpłodnik, on Ci wytłumaczy.....:-)
W papierach więzienie też dobrze nie wygląda.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
30 marca 2017Morfineusz pisze: to nie choroba, czasem lubie wypic czy przycpac ale nie mam z tym problemu.
Idź na leczenie, z ZK nikt nie wychodzi lepszym człowiekiem. Z resztą na chłopski rozum, w papierach będziesz mieć lepiej + szansa na suprise sex mniejsza w ośrodku niż w ZK
Jeżeli masz problemy jedynie z alko (tzn, tak będziesz miał wpisane w dokumentach składanych do ośrodka) to twój pobyt może trwać pół roku z tego co się orientuje.
Jak ci wpierdolą więcej niż 2 substancje psychoaktywne w uzależnieniach to odwyk trwa minimum rok - tak mi się zdaję, mogę się mylić, gdzieś kiedyś słyszałem, że odwyki alkoholowe są krótsze niż narkotykowe (bezsens imo - stąd zaznaczam, że mogę się mylić)
Złośliwość losu nie pozwala wyjść ze sztosu :!: :wall:
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.