Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 448 / 14 / 0
Zakładam posta, bo zrobił się mały burdel i trochę nie ogarniam. O ile 4cl-pvp i 4c-pvp to rozumiem,cut o tyle pojawia się teraz 4-PVP. Wzięli matematyków, by im liczbę zamiast pierwiastka podstawili czy co? %-D bajzel z deka.. Wiadome coś o tym 4-PVP?
Poprawiono treść posta wedle prośby./pletz
  • 141 / 5 / 0
Prawdopodobnie na 4 pozycji zostal dodany metyl... Patrząc na opinie userów z doświadczeniem metylowe stimy sa o kant dupy pobić :/ Pewnie z tym będzie podobnie
  • 330 / 19 / 0
Zgaduj zgadula, ja stawiam na chujowo opisane PV-4 ;)
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 448 / 14 / 0
Też na to wpadłem, wiec pv4 jest prawdopodobne. Idąc tokiem, że przy wzorze zostawia się kreskę bez dopisek, bo grupa metylowa jest w domyśle.
  • 571 / 28 / 0
PV4 to ścisła czołówka jeśli chodzi o jakość i aktywność wśród pirolidynowców, jeśli to to to, to dobrze.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.