Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej Ludziska ;-) Mam do was pytanie, Kupiłem w zeszłym roku (2016 październik) Mush Magic - Fantasia z Holandii. Wsadziłem je do lodówki na górna pułke drzwi(prawie wogule jej nie urzywam) i kompletnie o nich zapomniałem... dwa dni temu przy myciu lodówy odnalazłem zgubę... Teraz nasuwa się pytanie... Czy są jeszcze dobre? Termin ważności minął 01.12.2016 r.
  • 3497 / 742 / 9
Grzybnia jest nieśmiertelna. :finger:
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Możesz jeść. Rasowy ćpun nie przejmuje się datami ważności. Najwyżej się chujnia z grzybnią zrobi %-D
despite all my rage i am still just rat in a cage
  • 477 / 54 / 0
Jak nie śmierdzą i nie pojawiła się nigdzie pleśń (lekki biały puch, który przechodzi w zielonkawy kolor) to można jeść.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 1 / 0
I co? Zjadłeś? Jak użyłeś i umarłeś to napisz :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.