Zauważyłem że ostatnio ciężko u mnie z funkcjami poznawczymi, trochę mnie blokuje coś kiedy spotyka mnie niecodzienna sytuacja, odrazu się stresuje i to mnie blokuje bo nie wiem czemu mózg przestaje mnie się słuchać w takich sytuacjach, również szukam czegoś co pomoże mi utrzymać lepszą koncentracje w pracy oraz poprawi ogólną chęć do działania.
z mojego doświadczenia w takim typu środków brałem raz : extasy - mega błyskotliwy się stałem, bardzo mnie ciągnęło do ludzi, rozmawiałem z każdym o wszystkim, czułem że to ja kreuję teraźniejszość, na prawdę fajne uczucie kiedy wiesz że wszystko co robisz świadomie zależy od ciebie, jak dużo możliwości masz w momencie kiedy masz ciągle tą świadomość, brałem tylko raz.
alkohol : na drugi dzień po alkoholu mój lęk przed powiedzenia czegoś, czy jak mnie spotyka jakaś sytuacja niecodzienna to totalnie podchodzę do niej bez stresu, także jestem bardziej błyskotliwy.
Dziękuję za odpowiedzi.
onawrona pisze:Witam,
Zauważyłem że ostatnio ciężko u mnie z funkcjami poznawczymi, trochę mnie blokuje coś kiedy spotyka mnie niecodzienna sytuacja, odrazu się stresuje i to mnie blokuje bo nie wiem czemu mózg przestaje mnie się słuchać w takich sytuacjach, również szukam czegoś co pomoże mi utrzymać lepszą koncentracje w pracy oraz poprawi ogólną chęć do działania.
z mojego doświadczenia w takim typu środków brałem raz : extasy - mega błyskotliwy się stałem, bardzo mnie ciągnęło do ludzi, rozmawiałem z każdym o wszystkim, czułem że to ja kreuję teraźniejszość, na prawdę fajne uczucie kiedy wiesz że wszystko co robisz świadomie zależy od ciebie, jak dużo możliwości masz w momencie kiedy masz ciągle tą świadomość, brałem tylko raz.
alkohol : na drugi dzień po alkoholu mój lęk przed powiedzenia czegoś, czy jak mnie spotyka jakaś sytuacja niecodzienna to totalnie podchodzę do niej bez stresu, także jestem bardziej błyskotliwy.
Dziękuję za odpowiedzi.
Jeżeli chcesz tylko polegać na wspomagaczach to poczytaj tez o GBL
Sa to tylko luźne sugestie - główną radą jest PRZEJRZYJ FORUM bo już o tym było, jeżeli zaś nie jesteś w stanie tego znaleźć to chyba nic ci już nie pomoże
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów