P.s
Nikogo nie sypnąłem za drugim razem nie skladalem zeznan.
egoforestsun pisze:Jak Cię złapali?
Nie bój nic mordo, nic się nie stanie, nic im nie mówiłeś więc git się zachowałeś.
Im chodzi o Twój hajs. Zobaczysz jak Ci koszta sądowe podliczą ;) Zacznij już zbierać :D
To jedyne i oczywiste rozwiązanie tej sytuacji. Prawdopodobnie będzie próba wystosowania wniosku o umorzenie postępowania.
Jeśli zostanie odrzucony to grzywna, przepadek mienia, koszta sądowe.
$$$ do urzędu skarbowego i to wszystko. :) Ja tak to widzę.
Pomysł z leczeniem bardzo dobry (jakaś dochodzeniówka lub na nfz psycholog - terapeuta ds. uzależnień, bo prywanie 100zł za godzinną wizytę, nie polecam ;p )
a przy grzywnie jest jakaś lipa - haczyk czy coś
bo się wyrok grzywny np. dłużej zaciera niż zawiasy czy coś w ten deseń
kiedyś mi prawnik tłumaczył że lepiej zawiasy mieć
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.