P.s
Nikogo nie sypnąłem za drugim razem nie skladalem zeznan.
egoforestsun pisze:Jak Cię złapali?
Nie bój nic mordo, nic się nie stanie, nic im nie mówiłeś więc git się zachowałeś.
Im chodzi o Twój hajs. Zobaczysz jak Ci koszta sądowe podliczą ;) Zacznij już zbierać :D
To jedyne i oczywiste rozwiązanie tej sytuacji. Prawdopodobnie będzie próba wystosowania wniosku o umorzenie postępowania.
Jeśli zostanie odrzucony to grzywna, przepadek mienia, koszta sądowe.
$$$ do urzędu skarbowego i to wszystko. :) Ja tak to widzę.
Pomysł z leczeniem bardzo dobry (jakaś dochodzeniówka lub na nfz psycholog - terapeuta ds. uzależnień, bo prywanie 100zł za godzinną wizytę, nie polecam ;p )
a przy grzywnie jest jakaś lipa - haczyk czy coś
bo się wyrok grzywny np. dłużej zaciera niż zawiasy czy coś w ten deseń
kiedyś mi prawnik tłumaczył że lepiej zawiasy mieć
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy
Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Młodzi Kanadyjczycy na marihuanie
Według najnowszego raportu Health Canada, wskaźnik używania marihuany wśród młodych dorosłych Kanadyjczyków w 2024 r. pozostaje wysoki, przy czym prawie połowa osób w wieku 16–24 lat używała tego narkotyku w ciągu ostatniego roku.