Co mam zrobić?
Sytaucja wygląda tak : niedługo lecę do Londynu. Chcę wziąć mefe ze sobą. Sztuka lub pół.
Lepiej wysłać to dla znajomych u których będę mieszkał i powiedzieć im, że to jest coś co zostawiłem w Polsce i musiałem sam do siebie wysłać, bo zapomniałem czy wziąć to do samolotu ze sobą i schować tam gdzie światło nie dociera czyli analna kitra?
Ja bym wolał wysłać znajomym bo nie będę musiał tak się stresować, ale boję się, że narobię im lipy z policją i tp jesli wyjdzie, że dochodzą do nich takie rzeczy.
Osobiście nie ryzykowałbym posiadania i przemytu (!) na lotnisku.
Włóż sobie w głowę - wygląda na to, że jest w niej dużo pustego miejsca.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
scalono - WRB
Na własnym przykaldzie potwierdzone info! Normalnie można przewozić. Dobrze tylko zapakować trzeba tak żeby zapach zabić całkowicie i tyle. Bramka tylko metale wykrywa wiec chuj. Kto chce niech bierze, kto uważa, ze za duże ryzyko niech kupuje tam gdzie planuje podróż.
PS to prawda
Możesz oczywiście ryzykować przewiezienie tego nawet w d***e, ale czy gra jest warta świeczki? : ) Moim zdaniem nie jest.
Untrue pisze:dzięki, za odp. To prezent z Polski ma być, gdyby to miało być dla mnie to na lotnisku bym to odpalił i odleciałbym dosłownie i w przenośni moreczki
Na własnym przykaldzie potwierdzone info! Normalnie można przewozić. Dobrze tylko zapakować trzeba tak żeby zapach zabić całkowicie i tyle. Bramka tylko metale wykrywa wiec chuj. Kto chce niech bierze, kto uważa, ze za duże ryzyko niech kupuje tam gdzie planuje podróż.
PS to prawda
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.