Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć,
Ostatnio zauważyłem u siebie wystające żyły (wazodylacja) i dodatkowo ciśnienie zajebiscie niskie ok 100/55
Nigdy nie miałem problemów z ciśnieniem, a wiąże to z suplementacja gaba,meczennica, ginkgo biloba, winpocetyna, a szczególnie forskolina i coś czuję że to ona za wszystkim stoi.

Jest ktoś kto miał podobny problem albo podpowie jak to ogarnąć?
Uwaga! Użytkownik chrumchrum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
Nie wiem jak to ogarnac, ale ja najnizsze jakie mialem to 90/60 i lekarka chciala dzwonic po pogotowie, bo stwierdzila, ze grozi to zapascia.

Jaki masz puls ?
teraz to ja mam cisnienie ksiazkowe (glownie dzieki stimom).
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.