Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 60 / / 0
Witam, przez ostatnich parę miesięcy zajadałem sie 3-CMC. Od weekendu do weekendu a z czasem od ciągu do ciągu (3-4dni) następnie 2 dni przerwy i znowu. Jakiś tydzień temu spuściłem resztki w kiblu i strasznie mi to zbrzydło. Wąchanie ostatniego szczura to była na prawdę walka. Nie czuję pociągu i obrzydza mnie na samą myśl. Jednak ciężko jest mi się podnieść po tym okresie. Tzn są dni lepsze oraz gorsze ale czuję ,że zdążyłem wyrządzić sobie krzywdę. Czy oprócz "zdrowego trybu życia" jest możliwość wspomożenie się jakimiś farmaceutykami na ten najgorszy okres pierwszych miesięcy. Szukam czegoś co pomoże mi odbudować mózg chociaż szczątkowo. Noopept, antydepresanty itp ?. Macie jakieś rady ?.
  • 1107 / 52 / 0
Mało chemii jeszcze wpierdoliłeś? Tylko walka na sucho, bo inaczej nie będzie to miało końca.
Chuj na kaczych łapach
  • 594 / 35 / 0
rodki-uefektywniaj-profilaktyk-redukcj- ... 33621.html?
poczytaj, niby to jest bardziej dla amfetamin ale powinno ci troche pomóc :)
  • 3406 / 534 / 0
artur019 pisze:
Najtańsza i najszybsza poketonowa/poamfetaminowa/powszystkostymulantowa regeneracja mózgu:

Fenylopiracetam - rano po śniadaniu 100mg i po obiedzie 100mg. Powtarzać przez 25 dni. Zapas 5g na 25 dni kuracji = 16,99$ ~ 66,77zł. Obowiązkowy suplement. Dodatkowa stymulacja też pewnie Was usatysfakcjonuje.

CDP-Cholina - 400mg rano po śniadaniu. Powtarzać przez 25 dni. Zapas 10g na 25 dni kuracji = 18,53$ ~ 72,82zł / Wersja dla biedaków - Choline Bitatarate - 100g = 3,77$ ~ 14,81zł. Dawkować po 1g do wyczerpania zapasów. / Wersja dla cebulaków - JEŚĆ TYLE JAJEK ILE SIĘ DA.

5-HTP - 200mg na 45min przed snem oraz 200mg rano po śniadaniu. Powtarzać przez 25 dni. Efekt - uregulowanie rytmu dobowego, poprawa jakości snu, stabilizacja/poprawa nastroju. Zapas 10g na 25 dni kuracji = 6,99$ ~ 27,47zł

Flubromazepam 4mg - 12szt po 1szt wieczorem przed snem co 2 dni. Powtarzać przez 25 dni. Stosować jedynie w przypadku objawów nerwicowych/lęków. Zapas na 25 dni kuracji = ok. 30zł + około 15zł za wysyłkę z Polski na Paczkomaty. Suma = 45zł

Całkowity koszt optymalnej konfiguracji = 197z,06ł przy kursie dolara 3,93zł na dzień 15 czerwca 2016 roku + 50,42zł za koszt wysyłki z USA = 262,48zł. Wersja biedna = 204,47zł z wysyłką. Wersja cebulacka = 189,66zł. Wersja bez objawów nerwicowych (bez flubromazepamu) w opcji cebuli = 144,66zł(absolutne minimum) - fenylopiracetam, 5-HTP, wysyłka).

I tyle. Jak ktoś ma mało floty, a chce się skutecznie zregenerować za najmniejszy hajs i w jak najkrótszym czasie, to te 3 rzeczy wystarczają. W każdym razie zalecam pełen zestaw, gdyż ma największą i sprawdzoną przeze mnie i przez znajomych skuteczność. 3 lata walenia 3-MMC w trybie co 2-7 dni po 2-5g zaleczyło do stanu praktycznie pierwotnego w 25 dni tak że nie zauważałem już u siebie ŻADNYCH zmian. Oczywiście mówimy tu o subiektywnym poczuciu własnego ciała, pewne zmiany pewnie są już nieodwracalne - bądźmy szczerzy. Poza tym przerobiłem 100 różnych specyfików z każdej grupy i mimo wszystko ten zestaw się sprawdził + zaliczyłem 8 miesięczne SMOKE WEED EVERYDAY.
Wróciła:

-motywacja
-pamięć krótkotrwała i długotrwała
-dobre samopoczucie
-dobry sen
-kondycja(na tyle ile mogła bez ćwiczenia)
-ludzkie uczucia
-empatia
-no i zniknęły chęci na przywalenie
Znajomego full opcja wyleczyła również z kurewskiego uzależnienia psychicznego od stymulantów i ciągu alkoholowego. 3 lata ketonowania i 2 miesiące chlania dzień w dzień. No może potrzebował więcej benzo, ale tylko o jakieś 10szt więcej.

POLECAM, SPRAWDZONE, DZIAŁA.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.