Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 79 / 6 / 0
Ile cubensis dla 25kg psa do 2 plateau? Po czterech buchach ze średniej jakości grassu leżał obrażony. Ale nie wiem jak węch ma się do układu trawiennego. Mój pies cierpi na klasterowe bóle głowy to dla niego ostatni ratunek.

Zmieniono nazwę tematu na poprawną - tur3k
Uwaga! Użytkownik FidelGastro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 8 / 0
Ani jednego. Co ty kurwa robisz zwierzęciu idioto?

Edit: nie doczytałem, ale nie lecz psa psychedelikami.
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 3490 / 55 / 0
Czemu nie? Mój piec kiedyś dostał jakiegoś buntu kiedy był u ziomka i po wspięciu się na stół zjadł chusteczkę z zawiniętym całym, mocnym kwasem.

Było mu dobrze i nic mu się nie stało, a poziom przekraczał "poziom drugi".

Pies ma klasterowe bóle głowy, a więc regularnie i z wielką intensywnością odczuwa ból, na który nie pomagają żadne leki. Mając do wyboru:
a) Pozostawienie psa na pastwę przykrych objawów wady układu nerwowego, na które zwierzę reaguje strachem i stresem,
b) Regularne pompowanie psa opiatami w wysokich dawkach celem maskowania objawów,
c) Zaryzykować kilka godzin ewentualnego cierpienia psychicznego psa co może ale nie musi uczynić go wolnym od napadów bólu nawet przez lata,

wybranie odpowiedzi c) może niektórym nie wydawać się niemoralną kalkulacją ale próbą pomocy zwierzęciu, które widocznie się męczy.

Moja była miała psa, cudowne zwierzę, które cierpiało na padaczkę. Trzeba było jej podawać depakinę bo inaczej 2-3 razy w miesiącu dostawała ataku padaczki.
Psina cierpiała na tyle, że myślę, że gdyby jedyny lek na to był psychoaktywny ale przynosił ulgę na rok to brałbym pod uwagę podawanie jej tego.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.