Szukam i znaleźć nie mogę. Są jakieś wzmianki o 3,4 metylenodioksy MPH? Myślicie, że może mieć właściwości euforyczne?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Surv.
Mógłbyś zmodyfikować wzór, aby niżej wklejony pierścień był po lewej stronie. Trzymajmy się pewnego schematu- wszystkie podstawniki przy pierścieniu aromatycznym się są z lewej strony. Po korekcji- usuń moją wypowiedź.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
C9H13N pisze:Mógłbyś zmodyfikować wzór, aby niżej wklejony pierścień był po lewej stronie. Trzymajmy się pewnego schematu- wszystkie podstawniki przy pierścieniu aromatycznym się są z lewej strony. Po korekcji- usuń moją wypowiedź.
A no i nic nie wiadomo o tym oprócz tego, że na pewno nie będzie euforyczne ani rekreacyjne jak wszystkie pochodne MPH. Tutaj po prostu nie ma uwolnienia serotoniny tylko ewentualna inhibicja wychwytu zwrotnego, która jest bardziej terapeutyczna niż rekreacyjna.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.