Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 60 / 2 / 0
4-ho-dpt.png
Pełna nazwa: 4-hydroksy-N,N-dipropylotryptamina
CAS Nr.: 63065-88-3

Środek dostępny w holandzkim labie, podobno całkiem spoko, jak większość 4-xx-xxx tryptamin - tak wnioskuję po kilku opiniach krążących po necie. Miał ktoś jakąś styczność?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano strukturę i nazwę skróconą
  • 228 / 24 / 0
Bardzo ciekawe, samo dpt ładnie wymiata. Mam nadzieje tylko, że nie będzie trzeba tego pół grama wdupić, biorąc pod uwagę aktywność pierwowzoru p.o.
  • 78 / 3 / 0
TataMarcina pisze:
Bardzo ciekawe, samo dpt ładnie wymiata. Mam nadzieje tylko, że nie będzie trzeba tego pół grama wdupić, biorąc pod uwagę aktywność pierwowzoru p.o.
No niepowinno, 4podstawionych zawsze dawkuje się mniej.
Uwaga! Użytkownik HumanMind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 1 / 0
Czym się różni od 4-HO-DiPT?
Jak z legalnością u nas?
  • 3464 / 733 / 9
Izomerią

[ external image ]

Patrz, tu masz takie rozwidlenia.

[ external image ]

A tu proste łańcuchy przy atomie azotu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 308 / 17 / 0
Ktoś już obadał? Jak można porównać działanie do innych tryptamin 4-x-x?
  • 2008 / 495 / 0
m4t3k1 pisze:
Jak z legalnością u nas?
Nie występuje w wykazie środków odurzających i substancji psychotropowych - legalna. [1]
20 mg może być progową dawką ale nie należy po niej oczekiwać nic więcej . [2] W raportach na erowidzie ludzie zgłaszają przyjmowanie oralnie dawek z zakresu od 60 do 100 mg. [3]
Według tripsit dawkowanie waha się od 25-50mg (light) do 100 mg (heavy).

[1] https://pl.wikipedia.org/wiki/Wykaz_%C5 ... otropowych
[2] https://www.erowid.org/library/books_on ... al20.shtml
[3] https://www.erowid.org/experiences/subs ... ODPT.shtml
  • 568 / 30 / 0
Dobra, testowal ktos z userow? Mam ochote sprobowac, ale to za jakies 2 tygodnie. Wiec przydaloby sie przeczytac czego sie spodziewac i jak dawkowac.
rchiro the best
  • 228 / 24 / 0
drpepper pisze:
Dobra, testowal ktos z userow? Mam ochote sprobowac, ale to za jakies 2 tygodnie. Wiec przydaloby sie przeczytac czego sie spodziewac i jak dawkowac.
Mógłbyś napisać mi priva gdzie to ogarnąłeś?
  • 308 / 17 / 0
Przeglądnij uważnie dział vendorów, a znajdziesz odpowiedź
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.