Teraz pytanie: czy to zdarzyło się naprawdę?
Odpowiedź na to pytanie życia mi nie zmieni, ale już od liceum chciałem coś więcej poczytać o tym chłopaku, jednak cały czas zapominałem, potem, jak trochę weszło się w temat i przypominało jej historie rodem z jakiś tanich kryminałów to przychodziły coraz większe wątpliwości czy chociaż jedna jej historia była prawdziwa.
W dobrym dziale piszesz, zmieniłem tytuł - Berig
Moim zdaniem pani policjantka zmyśliła tę historię, by dać wam do myślenia, że dragotwórstwo to twardy sport jest.
Tak, ta historia pojawiła się w Alfabecie mafii. Chodziło konkretnie o bandę z Wołomina, która zatrudniła chemiczkę do produkcji ogromnych ilości amfetaminy - jak się okazało najlepszej wtedy na świecie. Kobieta faktycznie umarła na raka, ale nie od ważenia!! :-).
Ale skąd ta pewność, że ta historia jest akurat o nim, co ? Przecież tak naprawdę gówno wiemy.
Jak widać, to chyba kolejna historia urban legend, każda uczelnia miała swojego chomika co ważył proszek, każdy opowiadając doda coś od siebie i tak powstaje legenda chomika :-D
w sensie ksywa
sie dorobil tylko niepotrzebnie tez
troche zaciagal tzn troche przy
wyprodukowaniu pierwszego rzutu
musial poprobowac i dwa tygodnie
ciagnal heh wyszczurzylo go
konkretnie. pamietam jak sie bal podbic
do koksow bo myslal ze wpierdol dostanie i
zabiora rzut. kurwa
ze historia tego typa poszla w swiat a i to
nie do konca prawda ze klerykson jak go przewrotnie
nazywano, syn kleryka, bo kiedys najebany
wyjawil ze byc moze jest synem kleryka wlasnie
lol
odstrzal, ale to tylko znam juz ze slyszenia
a nie bezposrednio od zainteresoanego
rip kleryk, pewnie w piekle dobre prochy robi
whisky
ananas (harm red)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.