Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1513 / 26 / 0
MDMP
Nieprzeczytany post autor: mr_b »
mdmp.gif
1-(1,3-benzodioksol-5-yl)-N,2-dimetylopropano-2-amina
Artykuł 3,4-Methylenedioxy-N-methylphentermine na angielskiej Wikipedii
MDMP w PiHKALU

Ciekawe czy popdpadnie pod analog w uk?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 326 / 33 / 0
Nie jestem pewien w 100% działania prawa analogowego w UK ale technicznie jest to metylowa pochodna MDMA z gr metylową zamiast wodoru na atomie węgla nr 2 w łańcuchu propanowym.

Jutro prawdopodobnie odbiorę próbki i w weekend pojawią się wyniki badań tej substancji. Mam wielką nadzieje że substancja będzie działać godnie, ale wiadomo sort sortowi nie równy i sporo zalezy od tego jak lab przeprowadził syntezę :)
  • 492 / 16 / 25
130 mg na dwóch poczesze, czy lepiej wjebać to samemu? I jaka droga administracji lepsza, oral czy sniff ? I jeszcze jakby ktoś czas działania przybliżył, czy te 6 h faktycznie będzie trzymać ?
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 566 / 30 / 0
Po 75mg ma poczesac? Raczej nie bardzo. Jeśli to ma dawkowanie takie jak MDMA to 130mg na jedną osobę oral. Jeśli w grę wchodzi serotonina to tylko oral.
rchiro the best
  • 127 / 11 / 0
Re: MDMP
Nieprzeczytany post autor: Clark »
drpepper pisze:
Jeśli w grę wchodzi serotonina to tylko oral.
Zgadzam się w 100%, inna droga podania to głównie strata materiału. Chyba że większość idzie oral, a mała dawka na rozruch w nos np.

Bajdełej, czekam na wypowiedzi testerów, ma któryś coś do powiedzenia, jakieś dobre niusy?
  • 326 / 33 / 0
Prawdopodobnie rownież dzisiaj stestuje. Po próbie alergicznej pojdzie 150mg oralnie (chociaz nie jestem pewien czy rozkładać w czasie czy nie, jako że to nowy związek)
  • 127 / 11 / 0
Ja bym się nie bawił z rozkładaniem. Jeśli ma pokazać ta substancja swoją moc i potencjał to lepiej żeby na pełnej kurwie się to objawiło. Bo rozkładanie dawek może osłabić jej profil działania, a wtedy łatwo o błędną opinie na jej temat.
  • 326 / 33 / 0
Zbadałem 80mg by nie ryzykować iż to bedzie za mocne. Smyralo serotoninę i zamuliło,jednak dawka była zbyt mała, a działanie bardzo subtelne/słabe. Jak spadnie tolerka to zjem pozostała część sampla 140mg.
IMO raczej i tak niewypał.
  • 127 / 11 / 0
A jak u Ciebie z tolerancją? Mogło to mieć wpływ na to?
  • 539 / 35 / 0
Jeżeli przy takich dawkach was ledwo smyra to jest jeszcze szansa, że będzie działało od 200+, ale uważać z takimi dawkami przy nowych substancjach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.