14 lipca .br Policja z sanepidem weszła na kontrole sklepu ( pracowałem w sklepie z dopalaczami ) zabezpieczyli Mi telefon MOJE pieniądze i zabrali towar na badania , wzieli mnie na dołek na przesłuchanie i inne czynnosci po 48 h zostalem wypuszczony. 14 października Mija 3 miesiące czasu od zabezpieczenia Mojego telefonu pieniędzy i towaru i od tamtej pory Cisza ani listu , ze moge sie stawic po gotowke i telefon ani listu ze przyszły wyniki towaru .
Moje pytanie brzmi ile oni Mają czasu na zbadanie próbek towaru i czy moge napisać jakieś zaskarżenie lub cos bo od 3 miesiecy nie mam telefonu a on mi jest bardzo potrzebny
Tylko ten adwokat juz sie nie zajmuje sprawa
#mops
Ale chyba oni też mają czas zeby to przebadać a nie , ze biorą towar i nie nie przysyłają tylko szperają , kurcze , ze nikt nie wie czy tak jest czy nie ma okreslonego czasu ;/
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.