Postanowiłem zrobić nowy, być może komuś się jeszcze przyda
Otóż, czy macie tak ze: chcielibyście usunąć i się nie obudzić? Myśli typu "mam dość życia, siebie, ludzi"
"chciałbym umrzeć ale boję się śmierci"
Czasem mnie takie myśli nachodzą, takie coś może naprawdę uprzykrzać życie...
Czy takie myślenie przechodzi? I czy to są oznaki jakiejś depresji?
Sideswipe pisze:"chciałbym umrzeć ale boję się śmierci"
Ale nie raz, nachodzi mnie takie myślenie
I jest to smutne i denerwujące
Wiecie jak to jest, poczucie "beznadzieii" i"pustki" ze masz wszystkiego dość... chcesz opuścić ten świat i iść do obiecanego Raju
Może nie tyle boje się śmierci, ale możliwości ze nie ma Boga, a nasza świadomość znika na zawsze... :(
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.