MMB-2201 ;
(R)-methyl 2-(1-(5-fluoropentyl)-1H-indole-3-carboxamido)-3-methylbutanoate
MMB2201 is a synthetic cannabinoid that combines a 1-methoxy-3-methy1-oxobutan-2-yl (MMB) group with the 1-(5-fluoropentyl)-1H-indole-3-carboxamide base of AM2201 (Item No. 10707) The physiological and toxicological properties of this compound are not known. This product is intended for forensic and research applications.
peszel pisze:Do MMB-2021 dorzuciłem nieznaną ilość znacznie zawysoką mmb-chminaci, zacząłem puchnąć a serce nawalało jak minigun tylko że w pewnym momencie weszło pare osób do pokoju (problem w tym że byli przeźroczyści) ja nie się nie oddzywałem tylko im przyglądałem, zaczęli mi podpinać jakieś kable i coś z ciałem robić tak żeby mi pomóc. twarz jednej pani to nawet pamiętam. na środku pola widzenia była ciemna plama, a na koniec jakieś przeźroczyste dziewczyny dobierały mi się do paly
ogólnie to faza na 10, Polecam Ewa Wachowicz
A no tak jakoś wyszło, zanim się zorientowałem to myśałem że to się działo naprawde a ja jakoś dziwnie oślepłem że widze ludzi niewidzialnie obchód po domu, wszędzie spokój. A te laski z imprezy której tak naprawde nie było, jakieś gimby, |
W dużych dawkach niezła dysocjacja bo podobno spałem
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.