Napisałem do sklepu czy przypadkiem paczka do nich nie wróciła. Odpisali, że nie i że czasem przesyłki idą ogromnym opóźnieniem. No, a ja już nie spodziewam się przesyłki tylko wezwania na komendę :moody:
30.06 byłem się zapytać czy już jest i jeszcze nic nie było. Teraz to już chyba lepiej nie iść po nią, jeśli dojdzie to niech przeleży te 2 tyg i wraca, tak?
Prawo nie działa wstecz, to jest prawda, ale w tym przypadku nie ma żadnego zastosowania bo posiadasz.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
O przesyłce w zasadzie nic nie wiem dalej, jak przyszło by jakieś awizo to nie odbieram i tyle. No ale ciekawi mnie w sumie co się z nią stało.
w parku płakałem szeptanymi słowy."
Ps. Ciekawe jest to, że brakuje 2/3 zamówienia.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.