Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 1 / 0
Przyszło mi zawiadomienie z UC że w zatrzymanej przez nich paczce na testach narkotykowych wykazało że w substancji jest metadon. wysłali próbki do lab. jest szansa że te wstępne testy źle coś wykazały?
Chińczyk zapewnia że to 4 CMC
  • 190 / 2 / 0
m4t3k1 pisze:
jest szansa że te wstępne testy źle coś wykazały?
Tak, jest na to duża szansa. A poza tym tester wykazał raczej mefedron, a nie metadon.
  • 88 / 1 / 0
W piśmie wpisali metadon
  • 18 / / 0
Powiedź, że nic na ten temat nie wiesz i że na pewno to nie jest to, co zamawiałeś.

No to nie wie nic na ten temat czy to nie to, co zamawiał? :D
  • 88 / 1 / 0
Ja razie nic się nie zmieniło, jeszcze wyniki z lab chyba nie przyszły. Oczywiście jeśli to była by inna substancja to ja w tym wypadku jestem osobą poszkodowaną i padłem ofiarą oszustwa, gdy wysłano mi inna substancje niż zamawiałem
  • 42 / 2 / 0
Odcinanie się od sprawy i pisanie że nic się nie zamawiało i nie wie się o przesyłce tylko wzbudzi ich czujność i będą chcieli to sprawdzić. Najlepiej trzymać się wersji że zamawiało się legalną w PL substancję (jeśli tak było), przedstawić na to jakiś dowód i wtedy wyjdzie czy zaszła pomyłka przy wysyłce.
Oprócz tego testy bardzo często są omylne w przypadku RC, dlatego są potwierdzane przez badania laboratoryjne, które też czasami są omylne.
  • 88 / 1 / 0
dostałem pismo, pomoże mi się ktoś od niego odwołać?
[ external image ]
[ external image ]
  • 438 / 3 / 0
Nic ci nie zrobią, pokaż im zamówienie, potwierdzenie przelewu i że byłeś pewien że to 4cmc. Wtedy dostaniesz grzywnę - tak jak ja miałem - dostałem grzywnę, bo nie poinformowałem UC, że idzie do mnie pozataryfowa paczka z Chin więc, ze niby migam się od płacenia cła. Paranoja. Co im miałem powiedzieć: "ej siemanko idzie do mnie właśnie 100 gram brefa, to policzcie mi opłatę celną" Kurwa.

Oni będą sprawdzać czy tym handlujesz, będą sprawdzać czy ktoś jeszcze jest w to zamieszany, będą sprawdzać czy wiesz do czego służy 4cmc (ja im jebnąłem że bref to środek czyszczący). I co najgorsze..... Nie odzyskasz swojego 4cmc :( smuteczek
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 88 / 1 / 0
To że mi nic nie zrobią to już wiem. Lecz staram się wytoczyć odpowiednie pismo aby oddali mi tą paczkę
  • 438 / 3 / 0
ZAPOMNIJ. Zostanie komisyjnie zniszczona. Ne oddadzą ci za Chiny Ludowe.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.