Macie jakies patenty na palenie w domu tak zeby inni domownicy nie wyczuli dymu ? wiem ze aponizer sprawdza sie tu chyba najlepiej ale nie mam takiego. palenie z wiadra, kora czy tam jakiegos bongosa daje mniej dymu niz ta sama ilosc palona z luflki czy tam w bletce .czasami w nocy jaram w lazience po cichaczu i leje duzo goracej wody bo ponoc para wodna zabija zapach. chodzi mi glownie o metody palenia ewentualnie sposoby na szybkie pozbycie sie zapachu w pokoju/lazience ale nie kadzidelkiem czy dezodorantem itp haha dobre jest jeszcze puszczenie dyma do szafy jesli jest w miare szczelna ale zapach i tak sie troche roznosi
edit - johndooe77 - mialem bardziej na mysli jakies nie banalne sposoby bo o tyn chyba kazdy wie. a takj z drugiej strony to otwarte okno toche pomaga ale zwieksza tez cyrkulacje tego dymu przez co mozę sie on rozjesc na pol chaty- wiem bo przez to wlasnie ojciec kiedys wyczul bake w drugim pokoju
próbowałeś?
Wypuść dym do worka foliowego i wyjeb go za okno (najpierw go trochę przetorturuj używając jak torebki dla wącho-klejów) - trochę inwencji twórczej ;).
SCIENCE BRAH!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.